StiuCum - home - informatii financiare, management economic - ghid finanaciar, contabilitatea firmei
Solutii la indemana pentru succesul afacerii tale - Iti merge bine compania?
 
Management strategic - managementul carierei Solutii de marketing Oferte economice, piata economica Piete financiare - teorii financiare Drept si legislatie Contabilitate PFA , de gestiune Glosar de termeni economici, financiari, juridici


Afacerea ta are nevoie de idei noi
FINANTE

Finante publice, legislatie fiscala, contabilitate, informatii fiscale, asistenta contribuabili, transparenta institutionala, formulare fiscale din domaniul finantelor publice si private (Declaratii fiscale Fise fiscale Situatii financiare Raportari anuale)

StiuCum Home » FINANTE » banci si burse
Trimite articolul prin email Delegarea prerogativelor c.n.v.m. : Banci si burse Publica referat pe tweeter Trimite articolul prin facebook

Delegarea prerogativelor c.n.v.m.Delegarea prerogativelor C.N.V.M.


Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare poate delega unor agenti ai sai ori unor institutii sau organisme ale pietelor reglementate, subordonate acesteia, u 222b15c na sau mai multe dintre prerogativele cu care este investita prin lege.


Delegarea de prerogative:

va desemna persoana investita si

va arata prerogativa delegata

va arata actele prin care o va exercita,

va arata masurile pe care le poate lua, durata delegarii, precum si modul de supraveghere a exercitarii prerogativei respective.


Delegarea de prerogative nu poate avea ca obiect adoptarea de norme, ci numai acte individuale emise in numele Comisiei Nationale a Valoirlor Mobiliare.


Actele individuale emise si masurile dispuse in exercitarea delegarii de putere pot fi atacate inaintea Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare, care le poate confirma, modifica sau anula cu audierea persoanei investite si, daca apreciaza necesar, a celor carora li se aplica astfel de acte.
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare poate:

dispune, la cerere sau din oficiu, suspendarea ori anularea actelor emise si a masurilor dispuse in exercitarea delegarii de putere.

retrage delegarea unei prerogative in orice moment, dar numai cu audierea persoanei sau a institutiei careia i-a fost acordata.


Delegarea de prerogative nu exonereaza de raspundere Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare.Politica de confidentialitateCopyright © 2010- 2022 : Stiucum - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor - Contact