StiuCum - home - informatii financiare, management economic - ghid finanaciar, contabilitatea firmei
Solutii la indemana pentru succesul afacerii tale - Iti merge bine compania?
 
Management strategic - managementul carierei Solutii de marketing Oferte economice, piata economica Piete financiare - teorii financiare Drept si legislatie Contabilitate PFA , de gestiune Glosar de termeni economici, financiari, juridici


Afacerea ta are nevoie de idei noi
FINANTE

Finante publice, legislatie fiscala, contabilitate, informatii fiscale, asistenta contribuabili, transparenta institutionala, formulare fiscale din domaniul finantelor publice si private (Declaratii fiscale Fise fiscale Situatii financiare Raportari anuale)

StiuCum Home » FINANTE » finate publice
Trimite articolul prin email Conceptul de cheltuieli publice : Finate publice Publica referat pe tweeter Trimite articolul prin facebook

Conceptul de cheltuieli publiceConceptul de cheltuieli publiceAvand in vedere nevoile colectivitatilor (cheltuielile publice) care sunt mai mari decat resursele publice, in analiza si proie 737g62h ctarea bugetului se incepe cu studiul cheltuielilor pentru a vedea care este necesarul de finantat pentru anul respectiv. S-a constatat ca ratiunea de a fi a autoritatilor publice o constituie satisfacerea nevoilor publice colective, in acest scop ele efectuand o serie de cheltuieli.

Ca urmare prin cheltuieli publice se intelege costul nevoilor (utilitatilor) publice
. Cheltuielile publice arata modul de intrebuintare a resurselor pe care autoritatile le mobilizeaza la dispozitia lor. De-a lungul timpului cheltuielile au inregistrat o evolutie atat din punct de vedere cantitativ cat si calitativ.

Din punct de vedere cantitativ marimea acestora se afla in crestere continua, iar calitativ destinatia acestora s-a multiplicat.Politica de confidentialitateCopyright © 2010- 2021 : Stiucum - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor - Contact