StiuCum - home - informatii financiare, management economic - ghid finanaciar, contabilitatea firmei
Solutii la indemana pentru succesul afacerii tale - Iti merge bine compania?
 
Management strategic - managementul carierei Solutii de marketing Oferte economice, piata economica Piete financiare - teorii financiare Drept si legislatie Contabilitate PFA , de gestiune Glosar de termeni economici, financiari, juridici


StiuCum Home » Confidentialitatea datelor
 


Stiucum.com respecta si protejeaza datele tale personale Siteul nostru ofera siguranta tuturor care îl viziteaza fie cu scop informativ fie cu scopul de a cumpara de pe site. Orice informatie personala este prelucrata si folosita conform politicii de confidentialitate a datelor personale si nu va fi folosita în nici un mod care contravine acestei politici: informatiile colectate vom folosi numai pentru scopurile siteului si nu furnizam aceste informatii nici unui tert.

Pornografia, nuditatea, imaginile cu continut sexual si orice fel de imagine cu caracter ofensiv sau fisierele cu un astfel de continut sunt interzise. Materialele protejate de copyright sunt deasemenea interzise. Ne rezervam dreptul de a sterge fisierele uploadate fara a anunta in prealabil utilizatorul.

StiuCum.com nu se face raspunzator de imaginile, fisierele sau a altor documente sau de pagubele produse de lipsa acestora cauzata de inactivitatea sau inchiderea siteului. Deasemenea, nu facem nici un angajament pe viitor in a presta sau a servi la gazduirea imaginilor, fisierelor, documentelor sau a altor fisiere ale utiliatorului.

SECURITATEA MEMBRILOR

In timpul procesului de inregistrare daca este cazul, ti se va aloca o parola care ti se va transmite prin e-mail sau o vei scrie personal. Esti responsabil pentru pastrarea confidentialitatii acestei parole si esti in intregime responsabil pentru toate activitatile si taxele ce pot aparea prin utilizarea acesteia.

Poti modifica parola si profilul personal in orice moment. Esti de acord sa anunti imediat StiuCum.com de orice inadvertente in cadrul profilului personal, orice utilizare neautorizata, improprie sau ilegala a parolei sau a contului sau orice alta problema de securitate. Este responsabilitatea ta sa actualizezi si sa te asiguri ca adresa de posta electronica la care mesajele sunt trimise este cea corecta.

Stiucum.com nu este responsabil pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de actiune, cheltuieli, judecati, premii, penalitati sau taxe generate de nerespectarea prevederilor prezentei Sectiuni.

PROTEJAREA INFORMATIILOR CONFIDENTIALE

Informatiile colectate de la dumneavostra sunt foarte importante si de aceea sunt confidentiale. StiuCum.com nu ofera informatiile coloctate unor terte persoane fara consimtamantul dumneavostra expres si prealabil. Totusi, putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la trafic in site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal. 

Politica de confidentialitateCopyright © 2010- 2024 : Stiucum - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor - Contact

Fii liber si scrie ...lupa cautareCAUTA IN SITE