StiuCum - home - informatii financiare, management economic - ghid finanaciar, contabilitatea firmei
Solutii la indemana pentru succesul afacerii tale - Iti merge bine compania?
 
Management strategic - managementul carierei Solutii de marketing Oferte economice, piata economica Piete financiare - teorii financiare Drept si legislatie Contabilitate PFA , de gestiune Glosar de termeni economici, financiari, juridici


Management bun inseamna oameni de CALITATE
MANAGEMENT

Termenul Management a fost definit de catre Mary Follet prin expresia "arta de a infaptui ceva impreuna cu alti oameni". Diferite informatii care te vor ajuta din domeniul managerial: Managementul Performantei, Functii ale managementului, in cariera, financiar.

StiuCum Home » management » managementul financiar » Metoda ratelor
Trimite articolul prin email Trimite articolul la prietenii tai din lista ta de yahoo messenger Publica referat pe tweeter Trimite articolul prin facebook

Metoda ratelorMetoda ratelor exprima dorinta de a determina pragurile, normele care ar permite eluarea starii unei intreprinderi, prin area lorilor ratelor calculate asupra conturilor sale cu lorile de referinta.
O rata este un raport silit intre doua marimi, pentru care atia e semnificati. Ordinea termenilor raporturilor nu e oarecare. Fn principiu, se fixeaza in asa fel incat marimea lorii raportului sa exprime o ameliorare a situatiei si invers, micsorarea lorii sale sa insemne o deteriorare a acestei situatii.
Diferitele rate folosite pentru analiza financiara se grupeaza in general, in trei categorii:


- rate de structura;
- rate de gestiune;


- rate de renilitate.


loading...

Politica de confidentialitate Copyright © 2010- 2020 : Stiucum - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor - Contact