StiuCum - home - informatii financiare, management economic - ghid finanaciar, contabilitatea firmei
Solutii la indemana pentru succesul afacerii tale - Iti merge bine compania?
 
Management strategic - managementul carierei Solutii de marketing Oferte economice, piata economica Piete financiare - teorii financiare Drept si legislatie Contabilitate PFA , de gestiune Glosar de termeni economici, financiari, juridici


Castiga timp, fa bani - si creste spre succes
marketing MARKETING

Marketingul reprezinta "stiinta si arta de a convinge clientii sa cumpere" Philip Kotler definea marketingul ca "un proces social si managerial prin care indivizi sau grupuri de indivizi obtin ceea ce le este necesar si doresc prin crearea, oferirea si schimbul de produse si servicii avand o anumita valoare". Simplist, marketingul reprezinta "arta si stiinta de a vinde".

StiuCum Home » MARKETING » cercetarea de marketing

Procesul cercetarii de marketing

Procesul cercetarii de marketingIndiferent de tipul de cercetare pe care dorim sa o realizam, este necesara parcurgerea unei succesiuni de etape, de act 818d36i ivitati care contribuie la atingerea scopului cercetarii.

Realizarea unei cercetari de marketing presupune investitii, in timp si bani, deosebit de importante si, din acest motiv, conceperea si punerea in opera necesita o atentie deosebita. O cercetare bine condusa se articuleaza in jurul urmatoarelor sase etape :Philip Kotler, "Managementul marketingului", editia a IV-a, Ed. Teora, Bucuresti, 2005Politica de confidentialitateCopyright © 2010- 2024 : Stiucum - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor - Contact