StiuCum - home - informatii financiare, management economic - ghid finanaciar, contabilitatea firmei
Solutii la indemana pentru succesul afacerii tale - Iti merge bine compania?
 
Management strategic - managementul carierei Solutii de marketing Oferte economice, piata economica Piete financiare - teorii financiare Drept si legislatie Contabilitate PFA , de gestiune Glosar de termeni economici, financiari, juridici


Solutii reale pentru planuri de succes
marketing MARKETING

Marketingul reprezinta "stiinta si arta de a convinge clientii sa cumpere" Philip Kotler definea marketingul ca "un proces social si managerial prin care indivizi sau grupuri de indivizi obtin ceea ce le este necesar si doresc prin crearea, oferirea si schimbul de produse si servicii avand o anumita valoare". Simplist, marketingul reprezinta "arta si stiinta de a vinde".

StiuCum Home » marketing » marketing structurat » Promovarea produsului pe piata externa

Elaborarea oferteiUrmatoarele aspecte trebuie luate in considerare in timpul elaborarii ofertei de export:


Descrieti specificatiile tehnice ale produsului
Scrieti intotdeauna in oferta cele mai i mportante caracteristici tehnice ale produselor dumneaastra. Acestea r fi folosite in mod categoric de catre clientii dumneaastra in procesul de luare a deciziei de cumparare.


Date in legatura cu ambalajul
Atata timp cat clientul dumneaastra va cumpara produsul, el va vrea sa fie asigurat ca marfa va fi pastrata bine in timpul transportului. Alte aspecte cu privire la ambalaj sunt de asemenea importante in luarea deciziei de cumparare. Clientul se va intreba daca ambalajul poate indeplini cu success scopurile pentru care a fost creat. Mai multe detalii pot fi obtinute citind modulul Ambalaje" din lumul al il-lea.


Date in legatura cu potentialii parteneri de distributie
Este neie ca aceste date sa fie mentionate atata timp cat clientii trebuie sa stie de unde sa cumpere produsele.


Oferta comerciala
Oferta comerciala va furniza informatii detaliate privind pretul pe care clientii trebuie sa il plateasca si eventuale disconturi sau alte facilitati ce pot fi acordate.
Termeni si conditii de livrare Termeni si conditii de plata
Astfel de informatii sunt de multe ori sarea si piperul ofertei dumneaastra.


Garantii
Service dupa vanzare
Aceste servicii pot creste sansele dumneaastra de a vinde produsul. Fiind diferit si mai puternic orientat spre clienti puteti avea succes. De aceea ar trebui sa mentionati in oferta aceste aspecte.
Valabilitatea ofertei
Este foarte important atat pentru client, cat si pentru dumneaastra), sa existe un termen limita pentru a primi raspuns la oferta pe care o transmiteti.
Politica de confidentialitateCopyright © 2010- 2024 : Stiucum - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor - Contact