StiuCum - home - informatii financiare, management economic - ghid finanaciar, contabilitatea firmei
Solutii la indemana pentru succesul afacerii tale - Iti merge bine compania?
 
Management strategic - managementul carierei Solutii de marketing Oferte economice, piata economica Piete financiare - teorii financiare Drept si legislatie Contabilitate PFA , de gestiune Glosar de termeni economici, financiari, juridici


Noi putem sa te ducem spre NIVELUL URMATOR
economie ECONOMIE

Economia este o stiinta sociala ce studiaza productia si desfacerea, comertul si consumul de bunuri si servicii. Potrivit definitiei date de Lionel Robbins in 1932, economia este stiinta ce studiaza modul alocarii mijloacelor rare in scopuri alternative. Deoarece are ca obiect de studiu activitatea umana, economia este o stiinta sociala.

StiuCum Home » economie » economie comerciala » Sistemul generalizat de preferinte vamale (s.g.p)

SISTEMUL GENERALIZAT DE PREFERINTE VAMALE (S.G.P)

Sistemul global de preferinte comerciale (s.g.p.c.)

Scurt istoric al aparitiei acestui sistem preferential Asa cum s-a vazut in tema anterioara (cap. f> UNCTAD), cu ocazia pregatirii pentru participarea la lucrarile celei de a V-a Sesiuni a UNCTAD care urma sa aiba loc la Manila (Filipine) in 1979, [...]

Sistemul generalizat de preferinte vamale nereciproce si nediscriminatorii in favoarea tarilor in curs de dezvoltare (s.g.p)

Scurt istoric; definirea sistemului generalizat de preferinte vamale; cadrul institutional Dupa cum s-a vazut in capitolul anterior, ideea privind instituirea unui sistem generalizat de preferinte vamale in favoarea tarilor in curs de dezvoltare, n [...]Politica de confidentialitateCopyright © 2010- 2024 : Stiucum - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor - Contact