StiuCum - home - informatii financiare, management economic - ghid finanaciar, contabilitatea firmei
Solutii la indemana pentru succesul afacerii tale - Iti merge bine compania?
 
Management strategic - managementul carierei Solutii de marketing Oferte economice, piata economica Piete financiare - teorii financiare Drept si legislatie Contabilitate PFA , de gestiune Glosar de termeni economici, financiari, juridici


Solutii reale pentru planuri de succes
marketing MARKETING

Marketingul reprezinta "stiinta si arta de a convinge clientii sa cumpere" Philip Kotler definea marketingul ca "un proces social si managerial prin care indivizi sau grupuri de indivizi obtin ceea ce le este necesar si doresc prin crearea, oferirea si schimbul de produse si servicii avand o anumita valoare". Simplist, marketingul reprezinta "arta si stiinta de a vinde".

StiuCum Home » marketing » cercetarea de marketing » Sistemul informational de cercetare marketing

Misiunea sim

In raporturile sale cu mediul si cu piata pe care actioneaza, intreprinderea este ca o corabie ce navigheaza pe un anumit curs si cu o anume misiune. Pentru a naviga" insa, are nevoie de informatii mai dirse si mai complexe decat o corabie. Ea se gaseste la rascrucea unor fluxuri informationale care au, doar in principiu, un caracter comercial, in fapt, sunt informatii de natura economica, politica, juridica, financiara, demografica, tehnologica, culturala si comportamentala.
Misiunea SIM este tocmai aceea de a asigura accesul firmei la informatia de afaceri si de a organiza coerent si unitar procedurile si mijloacele de culegere, stocare, prelucrare si gestionare a informatiilor din interiorul si exteriorul firmei.

Politica de confidentialitateCopyright © 2010- 2024 : Stiucum - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor - Contact