StiuCum - home - informatii financiare, management economic - ghid finanaciar, contabilitatea firmei
Solutii la indemana pentru succesul afacerii tale - Iti merge bine compania?
 
Management strategic - managementul carierei Solutii de marketing Oferte economice, piata economica Piete financiare - teorii financiare Drept si legislatie Contabilitate PFA , de gestiune Glosar de termeni economici, financiari, juridici


Castiga timp, fa bani - si creste spre succes
drept DREPT

Dreptul reprezintă un ansamblu de reguli de comportare Ón relațiile sociale, al căror principal caracter este obligativitatea - la nevoie impusă - pentru toți membrii societății organizate. Aceasta categorie conţine articole şi resurse juridice de interes, referate, legislaţie, răspunsuri juridice, teste de Drept.

StiuCum Home » DREPT » dreptul pietelor financiare

Titlurile de legitimare

TITLURILE DE LEGITIMAREAcestea sunt considerate titluri de valoare improprii (Carpenaru, P. 466-467), intrucat nu realizeaza majoritatea tra 525e44f saturilor titlurilor comerciale de valoare. Ele au valoarea juridica de a confirma, certifica, indreptatirea la anumite prestatii, avantaje, la procurarea unor servicii, etc.

Sunt astfel, biletele de calatorie, cele de loterie, cele pentru servicii turistice ('vouchere'), biletele de spectacol. Apare lamuritoare desemnarea lor si cu expresia de 'contrasemne de legitimare'.
Pot fi plasate in aceasta categorie si unele documente de creditare a unor furnituri sau prestatii in raporturi de comert international, cum sunt acreditivele ('creditele'), documentare.
Politica de confidentialitateCopyright © 2010- 2024 : Stiucum - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor - Contact