StiuCum - home - informatii financiare, management economic - ghid finanaciar, contabilitatea firmei
Solutii la indemana pentru succesul afacerii tale - Iti merge bine compania?
 
Management strategic - managementul carierei Solutii de marketing Oferte economice, piata economica Piete financiare - teorii financiare Drept si legislatie Contabilitate PFA , de gestiune Glosar de termeni economici, financiari, juridici


DEVII LIDER de succes in fiecare zi
MARKETING

Marketingul reprezinta "stiinta si arta de a convinge clientii sa cumpere" Philip Kotler definea marketingul ca "un proces social si managerial prin care indivizi sau grupuri de indivizi obtin ceea ce le este necesar si doresc prin crearea, oferirea si schimbul de produse si servicii avand o anumita valoare". Simplist, marketingul reprezinta "arta si stiinta de a vinde".

StiuCum Home » marketing » marketing strategic » Rolul sistemelor-expert informatice
Trimite articolul prin email Introducere : Rolul sistemelor-expert informatice Publica referat pe tweeter Trimite articolul prin facebook

Introducerein privinta sistemelor expert, este surprinzator faptul ca, desi au inspirat crearea unor noi limbaje de programare si a unor noi conuratii de mare forta, ele nu au determinat practic nici un progres in domeniul marketingului. Exista foarte putine produse si nici un sistem viabil (Foster, 1985; Moutinho si Paton, 1988), cu toate ca societatile interesate in asa ceva le considera drept mijloace aproape sigure in lupta cu concurenta. Cum inteligenta artificiala a devenit cel mai la moda concept, multi producatori de software isi ridica in slavi vechile programe, prin tot felul de mijloace publicitare. Cele mai multe dintre acestea, insa, pot fi considerate nesemnificative in lumea sistemelor expert.
Principalele motive ale acestei lipse de progres tin atat de problemele de ordin tehnic, pe care le ridica simularea pe calculator a modului de gandire al specialistilor, cat si de costurile pe care le implica aceasta modelare. Nu exista retete ideale pentru realizarea unor sisteme expert de succes. Este neie de foarte multa rabdare, multa pricepere si ani buni de munca, pentru a elabora un sistem expert destinat unui anumit domeniu si a-l face sa functioneze (Rangaswamy etal, 1988).

Politica de confidentialitateCopyright © 2010- 2022 : Stiucum - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor - Contact