StiuCum - home - informatii financiare, management economic - ghid finanaciar, contabilitatea firmei
Solutii la indemana pentru succesul afacerii tale - Iti merge bine compania?
 
Management strategic - managementul carierei Solutii de marketing Oferte economice, piata economica Piete financiare - teorii financiare Drept si legislatie Contabilitate PFA , de gestiune Glosar de termeni economici, financiari, juridici


Sa facem proiecte sanatoase
MANAGEMENT

Termenul Management a fost definit de catre Mary Follet prin expresia "arta de a infaptui ceva impreuna cu alti oameni". Diferite informatii care te vor ajuta din domeniul managerial: Managementul Performantei, Functii ale managementului, in cariera, financiar.

StiuCum Home » MANAGEMENT » managementul media
Trimite articolul prin email Principiile informatiilor publice : Managementul media Publica referat pe tweeter Trimite articolul prin facebook

Principiile informatiilor publicePRINCIPIILE INFORMATIILOR PUBLICEPentru indeplinirea cit mai eficienta a atributiilor Directiei de Relatii cu Presa si pentru construirea unei imagini pozitive in presa a organizatiei, este util 848f52i a se tine cont de urmatoarele idei:


Aceste principii au un caracter mai degraba general si teoretic, dar reprezinta punctul de plecare in construirea oricarei strategii de relatii cu presa:

1. Fii cinstit - cea mai buna solutie in orice situatie limita e adevarul. Un ziarist are mijloacele de a descoperi o incercare de ascundere sau acoperire a adevarului.

2. Fii scrupulos - transmiteti informatia intr-o forma publicabila. Cu cit usurati mai mult sarcina ziaristului, cu atit aveti mai multe sanse ca mesajul sa
va fie publicat.

3. Fii atent la confidentialitatea interna - sa nu puneti in dificultate organizatia prin cine stie ce 'dezvaluiri senzationale'. Cind transmiteti o informatie importanta, consultati-va cu conducerea organizatiei.

4. Fii sincer - cind nu stiti ceva, recunoaste. Nimic nu e mai compromitator decit incercarea de a improviza. Cind nu puteti da un raspuns, puteti invoca intotdeauna doua motive: 1. siguranta organizatiei si 2. evitarea speculatiilor.Politica de confidentialitateCopyright © 2010- 2022 : Stiucum - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor - Contact