StiuCum - home - informatii financiare, management economic - ghid finanaciar, contabilitatea firmei
Solutii la indemana pentru succesul afacerii tale - Iti merge bine compania?
 
Management strategic - managementul carierei Solutii de marketing Oferte economice, piata economica Piete financiare - teorii financiare Drept si legislatie Contabilitate PFA , de gestiune Glosar de termeni economici, financiari, juridici


Castiga timp, fa bani - si creste spre succes
management MANAGEMENT

Termenul Management a fost definit de catre Mary Follet prin expresia "arta de a infaptui ceva impreuna cu alti oameni". Diferite informatii care te vor ajuta din domeniul managerial: Managementul Performantei, Functii ale managementului, in cariera, financiar.

StiuCum Home » MANAGEMENT » managementul resurselor umane

Managementul resurselor umane-concept si importantaManagementul resurselor umane-concept si importanta

"Managementul resurselor umane accentueaza

raporturile de reciprocitate dintre patroni si

angajati:scopuri reciproce;influente reciproce

responsabilitati reciproce"

WALTON
Procesul de management al resurselor umane include atragerea , dezvoltarea si pastrarea fortei de munca care sa asigure realizarea misiunii , obiectivelor si strategiei firmei.In sfera managementuluiresurselor umane sunt cuprinse trei principale activitati.

Prima activitate se refera la atragerea fortei de munca Aceasta include planificarea resurselor umane ,selectia si recrutarea personalului , precum si integrarea noilor angajati in cadrul organizatiei.

Cea de a doua activitate se refera la dezvoltarea fortei de munca , intelegand prin aceasta formarea si perfectionarea angajatilor dar si promovarea si planificarea carierei profesionale.

Cea de a treia activitate se refera la pastrarea fortei de munca.Aceasta cuprinde in principal evaluarea performantelor , motivarea si recompensa angajatilor.


Politica de confidentialitateCopyright © 2010- 2023 : Stiucum - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor - Contact