StiuCum - home - informatii financiare, management economic - ghid finanaciar, contabilitatea firmei
Solutii la indemana pentru succesul afacerii tale - Iti merge bine compania?
 
Management strategic - managementul carierei Solutii de marketing Oferte economice, piata economica Piete financiare - teorii financiare Drept si legislatie Contabilitate PFA , de gestiune Glosar de termeni economici, financiari, juridici


Experienta este BAZA INOVATIEI
MARKETING

Marketingul reprezinta "stiinta si arta de a convinge clientii sa cumpere" Philip Kotler definea marketingul ca "un proces social si managerial prin care indivizi sau grupuri de indivizi obtin ceea ce le este necesar si doresc prin crearea, oferirea si schimbul de produse si servicii avand o anumita valoare". Simplist, marketingul reprezinta "arta si stiinta de a vinde".

StiuCum Home » marketing » marketing international » Determinarea preturilor pe pietele internationale
Trimite articolul prin email Leasingul : Determinarea preturilor pe pietele internationale Publica referat pe tweeter Trimite articolul prin facebook

Leasingul



Leasingul - o alternativa la cumpararea directa - este un instrument important de determinare a pretului, de finantare si de marketing pentru echipamentele costisitoare. Oferirea unor termene de inchiriere competitive este un mod esential de a cuceri pietele internationale.
O serie de conditii existente pe pietele lumii fac leasingul o strategie de determinare a preturilor de urmat. Acestea sunt: criza de capital, disponibilitatea personalului de intretinere si service, neile sezoniere, neangajarea in acorduri pe termen lung, avantajele rezultate din taxe.
Problemele care se ridica in legatura cu leasingul sunt: determinarea pretului inchirierii si a monedei in care este platit, precum si posibilitatea intreruperii acordului de inchiriere de catre client.In ciuda acestor probleme, tendinta pe mondial este de a dezlta acordurile de leasing.




Politica de confidentialitate



Copyright © 2010- 2022 : Stiucum - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor - Contact