StiuCum - home - informatii financiare, management economic - ghid finanaciar, contabilitatea firmei
Solutii la indemana pentru succesul afacerii tale - Iti merge bine compania?
 
Management strategic - managementul carierei Solutii de marketing Oferte economice, piata economica Piete financiare - teorii financiare Drept si legislatie Contabilitate PFA , de gestiune Glosar de termeni economici, financiari, juridici


Castiga timp, fa bani - si creste spre succes
management MANAGEMENT

Termenul Management a fost definit de catre Mary Follet prin expresia "arta de a infaptui ceva impreuna cu alti oameni". Diferite informatii care te vor ajuta din domeniul managerial: Managementul Performantei, Functii ale managementului, in cariera, financiar.

StiuCum Home » MANAGEMENT » managementul calitatii

Optimizarea economica a calitatii

OPTIMIZAREA ECONOMICA A CALITATII


Urmarirea si gestionarea tuturor costurilor calitatii revine, ca activitate curenta in fiecare intreprindere, compartimetu 343d31d lui "Asigurarea calitatii" in colaborare cu specialisti apartinand compartimentelor economice. Existenta unor tehnologii necorespunzatoare sau a unor modele de organizare neadecvate conduce la costuri sporite, cu riscul diminuarii pana la anulare a profitului si, deci, a interesului economic.

Daca sunt puse in valoare elementele specifice cointeresarii materiale pe seama criteriilor de calitate - care sunt foarte putin aplicate in intreprinderi la ora actuala - raporturile dintre producatori si beneficiari se imbunatatesc cu consecinte benefice evidente pentru fiecare. Ignorarea costurilor calitatii sau, deopotriva, ale noncalitatii, se plateste mult mai scump prin lipsa unor criterii de orientare a intreprinderii pe o piata intr-o permanenta transformare si prin promovarea, "cu buna stiinta a consecintelor", a unei productii nevandabile.

Tratam optimizarea economica a calitatii in doua parti ca optimizare a nivelului de calitate si ca optimizare a costurilor calitatii
Politica de confidentialitateCopyright © 2010- 2024 : Stiucum - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor - Contact