StiuCum - home - informatii financiare, management economic - ghid finanaciar, contabilitatea firmei
Solutii la indemana pentru succesul afacerii tale - Iti merge bine compania?
 
Management strategic - managementul carierei Solutii de marketing Oferte economice, piata economica Piete financiare - teorii financiare Drept si legislatie Contabilitate PFA , de gestiune Glosar de termeni economici, financiari, juridici


Protejeaza-ti interesele
drept DREPT

Dreptul reprezintă un ansamblu de reguli de comportare Ón relațiile sociale, al căror principal caracter este obligativitatea - la nevoie impusă - pentru toți membrii societății organizate. Aceasta categorie conţine articole şi resurse juridice de interes, referate, legislaţie, răspunsuri juridice, teste de Drept.

StiuCum Home » drept » drept civil » Codul civil

Despre liberalitati - dispozitii comuneDispozitii comune
Forma liberalitatilor

Art.741 - Nimeni nu va putea dispune cu titlu gratuit de bunurile sale, decat in formele prescrise de lege pentr 616f53g u donatii sau prin testament.
Donatia

Art.742 - Donatia este un act de liberalitate prin care donatorul da irevocabil donatarului un bun pe care acesta ilaccepta.
Testamentul

Art.743 - Testamentul este un act unilateral, esentialmente personal, solemn si revocabil prin care testatorul dispune, pentru timpul cand nu va mai fi in viata, de tot sau parte din averea sa.


Politica de confidentialitateCopyright © 2010- 2024 : Stiucum - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor - Contact