StiuCum - home - informatii financiare, management economic - ghid finanaciar, contabilitatea firmei
Solutii la indemana pentru succesul afacerii tale - Iti merge bine compania?
 
Management strategic - managementul carierei Solutii de marketing Oferte economice, piata economica Piete financiare - teorii financiare Drept si legislatie Contabilitate PFA , de gestiune Glosar de termeni economici, financiari, juridici


Sa facem proiecte sanatoase
MANAGEMENT

Termenul Management a fost definit de catre Mary Follet prin expresia "arta de a infaptui ceva impreuna cu alti oameni". Diferite informatii care te vor ajuta din domeniul managerial: Managementul Performantei, Functii ale managementului, in cariera, financiar.

StiuCum Home » MANAGEMENT » managementul productiei
Trimite articolul prin email Urmarirea comportarii produselor in consum : Managementul productiei Publica referat pe tweeter Trimite articolul prin facebook

Urmarirea comportarii produselor in consumUrmarirea comportarii produselor in consum


Activitatea de urmarire a comportarii produselor la beneficiar poate avea in vedere produsul in sine, modul de folosire, de comercializare, formele d 252d34c e promovare, nivelul calitativ al service-ului, reactia cumparatorilor fata de pret.

Desfacerea produselor industriale prin trecerea lor in sfera consumului asigura satisfacerea unor nevoi sociale sau personale, asigura reluarea si constinuitatea procesului de productie la furnizor, asigura resursele materiale pentru apovizionarea productiei la intreprinderile consumatoare. Desfacerea produselor asigura recuperarea cheltuielilor de productie, cresterea continua a eficientei economiei a intreprinderilor producatoare, asigura realizarea si cresterea plusprodusului.
Scoaterea unui produs vechi din fabricatie si din sfera distributiei ridica o serie de probleme referitoare la amortizarea completa a liniei de fabricatie, posibilitatea alocarii capacitatilor de productie ce raman disponibile pentru producerea altor produse, evaluarea posibilitatilor de perfectionare a produselor vechi si de relansare comerciala a acestora.

Relansarea unui produs vechi trebuie sa valorifice pe deplin rezultatele urmaririi produselor in consum si sa urmareasca o mai buna repartizare a produsului pe piata.Politica de confidentialitateCopyright © 2010- 2022 : Stiucum - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor - Contact