StiuCum - home - informatii financiare, management economic - ghid finanaciar, contabilitatea firmei
Solutii la indemana pentru succesul afacerii tale - Iti merge bine compania?
 
Management strategic - managementul carierei Solutii de marketing Oferte economice, piata economica Piete financiare - teorii financiare Drept si legislatie Contabilitate PFA , de gestiune Glosar de termeni economici, financiari, juridici


Protejeaza-ti interesele
DREPT

Dreptul reprezintă un ansamblu de reguli de comportare în relațiile sociale, al căror principal caracter este obligativitatea - la nevoie impusă - pentru toți membrii societății organizate. Aceasta categorie conţine articole şi resurse juridice de interes, referate, legislaţie, răspunsuri juridice, teste de Drept.

StiuCum Home » DREPT » dreptul mediului inconjurator
Trimite articolul prin email Declaratia asupra desertificarii : Dreptul mediului inconjurator Publica referat pe tweeter Trimite articolul prin facebook

Declaratia asupra desertificariiDECLARATIA ASUPRA DESERTIFICARII

Acest aspect nu a fost luat in vedere inaintea Conferintei de la Rio. Decizia finala a fost inclusa in Cap.II al Agendei 21, intitulat “Gestiun 626f55g ea ecosistemelor fragile, lupta impotriva desertificarii si secete”.

Adunarea Generala A ONU a decis sa creeze un comitet interguvernamental care sa elaboreze un document. In anul 1992 Adunarea Generala a decis sa declanseze acest process, astfel ca in 1994 110 state au semnat la Paris Conventia Natiunilor Unite pentru combaterea desertificarii in tarile grav afectate de seceta sau desertificare ca in Africa.

Conventia afirma o prioritate in zonele Africii unde sunt cele mai mari suprafete de desert.
Structura sa cuprinde si acte novatoare regionale si locale. S-a prevazut crearea unor conferinte ale partilor cu rol de organ suprem al conventiei, prima avand loc la Roma in anul 1997, ocazie cu care s-a decis ca secretariatul permanent sa fie la Bonn.

Problema cea mai grava ramane cea a finantarii masurilor de aplicare a conventiei.Politica de confidentialitate
Copyright © 2010- 2021 : Stiucum - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor - Contact