StiuCum - home - informatii financiare, management economic - ghid finanaciar, contabilitatea firmei
Solutii la indemana pentru succesul afacerii tale - Iti merge bine compania?
 
Management strategic - managementul carierei Solutii de marketing Oferte economice, piata economica Piete financiare - teorii financiare Drept si legislatie Contabilitate PFA , de gestiune Glosar de termeni economici, financiari, juridici


Protejeaza-ti interesele
DREPT

Dreptul reprezintă un ansamblu de reguli de comportare în relațiile sociale, al căror principal caracter este obligativitatea - la nevoie impusă - pentru toți membrii societății organizate. Aceasta categorie conţine articole şi resurse juridice de interes, referate, legislaţie, răspunsuri juridice, teste de Drept.

StiuCum Home » DREPT » dreptul mediului inconjurator
Trimite articolul prin email Declaratia privind padurile : Dreptul mediului inconjurator Publica referat pe tweeter Trimite articolul prin facebook

Declaratia privind padurileDECLARATIA PRIVIND PADURILE

Acest document nu a putut sa capete un character obligatoriu din cauza divergentelor dintre Nord si Sud, in sensul ca tarile 949j99j dezvoltate doreau un accord privind padurile tropicale, iar statele in curs de dezvoltare doreau ca documentul sa se refere si la padurile din zonele boreale cu clima temperata.

Au fost elaborate 17 principii privind toate tipurile de paduri. Desi textul are in vedere suveranitatea statelor, cuprinde si principia de gestiune. Se preved resurse financiare special pentru tarile in curs de dezvoltare, care detin importante suprafete de paduri in scopul conservarii acestora.
Ulterior Conferintei de la Rio, documentul a fost preluat de Comisia de Dezvoltare Durabila fara sa se ajunga la un document de materie.
Politica de confidentialitate
Copyright © 2010- 2021 : Stiucum - Toate Drepturile rezervate.
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor de pe acest site este interzisa.

Termeni si conditii - Confidentialitatea datelor - Contact